Nä­kö­vam­mais­ten lii­ton uu­det verk­ko­si­vut avat­tu

 

Näkövammaisten liiton uudet verkkosivut on avattu. Löydät ne ajalla 14.4.–5.5. osoitteesta beta.nkl.fi. Nämä vanhat verkkosivut, joita tällä hetkellä luet, ovat käytössä uusien rinnalla vielä toukokuulle osoitteessa nkl.fi.

Annathan meille palautetta

Toivomme uusista verkkosivuistamme paljon palautetta, jota voit jättää 5.5. asti sähköisellä lomakkeella. Halutessasi voit ottaa suoraan yhteyttä myös sähköpostitse tai puhelimitse (ks. yhteystiedot alta).

Lämmin kiitos jokaisesta kommentista ja palautteesta! Niiden perusteella sivustoa kehitetään edelleen.

Saavutettavat sivut

Verkkosivu-uudistuksemme tavoitteena oli aikaa kestävä, visuaalisesti miellyttävä ja ennen kaikkea saavutettava ja selkeä verkkosivusto. Mitä mieltä olet – onnistuimmeko? Annathan palautetta.

Myös näkövammaisyhdistysten verkkosivuja uusitaan tämän vuoden aikana uudelle pohjalle.

Verkkosivu-uudistusta olivat kanssamme toteuttamassa design- ja digitoimisto‎ Redandblue ja ohjelmistoyritys Wunder. Saavutettavuusarvioinnin tekee huhtikuun aikana Näkövammaisten liiton oma saavutettavuusasiantuntija, Annanpura Oy. Upeat uudet kuvamme on ottanut valokuvaaja Laura Oja.

Puuttuvia osioita

Uusilta verkkosivuilta puuttuvat vielä englannin- ja ruotsinkieliset sivut. Jotkut osiot, kuten näkövammaisen palveluopas ja Luetus-julkaisuhaku, johtavat vielä linkkeinä vanhoille sivuillemme. Lisäksi puutteita ja virheitä on ainakin uutisissa, lausunnoissa ja tapahtumissa. Uutta sivustoa päivitetään näiltäkin osin huhti-toukokuun aikana.

Lisätietoja

Näkövammaisten liitto ry
viestinnän asiantuntija Heidi Härmä
heidi.harma@nkl.fi
p. 09 3960 4622