Kun­tou­tus-Ii­ris

Tule Iirikseen kuntoutumaan! Tarjoamme kuntoutusta sekä yksilöllisesti että ryhmässä näkövammaisille ja näköongelmaisille, unohtamatta näkövammaisen ja hänen omaisensa saamaa vertaistukea.

Tavoitteenamme on edistää toimintakykyäsi, itsenäistä selviytymistäsi, osallistumismahdollisuuksiasi sekä työllistymistäsi. Kuntoutuksen päämääränä on mahdollisimman hyvä omatoiminen elämä ja sujuva arki.

Meillä on kuntoutuksen asiantuntijat, kokemus ja ammattitaito sekä vuosikymmenien kokemus kuntoutuspalveluiden tuottamisesta ja tyytyväiset kuntoutujat. Tarjoamme esteettömät ja monipuoliset tilat kuntoutumisellesi.

Etsitään yhdessä ratkaisuja näkövamman aiheuttamiin haasteisiisi!

Kuntoutuspalveluihimme kuuluvat aikuisten ja lasten kuntoutus, ict- sekä näön tutkimiseen  liittyvät palvelut. Kustantajana on pääsääntöisesti Kela tai keskussairaala.

Yhdessä näemme enemmän.

Tervetuloa!
Iiris-keskuksen etusivu, jossa keskellä on ulko-ovi, vasemmalla Annansilmät-Aitta ja oikealla Aviris. Pääsisäänkäynnin edessä seisoo taksi. Talon edessä on lipputangot, joissa liehuvat Näkövammaisten liiton, Iiris-keskuksen ja Pimé Cafén liput.