Pe­ris­koop­pi

Nä­kö­vam­mais­ten lii­ton uu­tis­kir­je jä­se­nyh­dis­tyk­sil­le

Näkövammaisten liiton Periskooppi-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa liiton jäsenyhdistysten luottamusjohdolle, aktiiveille ja työntekijöille. Sähköpostitse, Daisy-äänitteenä, Luetus-julkaisuna ja pistelehtenä ilmestyvän Periskoopin voivat kuitenkin veloituksetta tilata kaikki muutkin halukkaat.

NKL:n uusi uutiskirje Periskooppi alkaa ilmestyä helmikuusta 2020 lähtien. Se täydentää Airuetta jakamalla etenkin järjestötoiminnan pyörittämiseen liittyviä uutisia ja ohjeita. Nimensä mukaisesti Periskooppi tähystää eteenpäin ja auttaa yhdistystoimijoita toimintansa suuntaamisessa ja välttämään ikäviä yllätyksiä.

Periskooppi ilmestyy vuonna 2020 neljä kertaa: 17.2., 1.6., 1.9. ja 1.12. Periskooppia toimittaa järjestötoiminnan suunnittelija Aatu Komsi, aatu.komsi@nkl.fi.

Vaikka uutiskirje on henkisesti liiton aiemman julkaisun Majakan jälkeläinen, Majakan vanhoja tilauksia ei ole siirretty Periskoopin tilauksiksi, vaan jokaisen lukijan on tilattava Periskooppi erikseen.

Julkaistut periskoopit

Näin tilaat Periskoopin itsellesi

Näkövammaisten liiton jäsenet, jotka haluavat Daisy- tai pistelehtiversion Periskoopista

Lähetä sähköpostia osoitteeseen lehtitilaus@nkl.fi ja kerro toiveesi.

Luetus-palvelun käyttäjät

Periskooppi löytyy Luetus-palvelusta pikahakunimellä Peri.

Periskoopin tilaaminen sähköposti-uutiskirjeenä omaan sähköpostiin

Voit tilata Periskoopin sähköpostiisi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Tilaa Periskooppi-uutiskirje

Periskooppi on Näkövammaisten liiton jäsenyhdistysten aktiiveille ja toimihenkilöille suunnattu uutiskirje, joka lähetetään tilaajan sähköpostiin muutaman kerran vuodessa. Uutiskirje on maksuton.
*pakollinen kenttä

Lähetysluvan hyväksyminen

Voit peruuttaa lupasi ja lopettaa uutiskirjeiden vastaanottamisen milloin tahansa klikkaamalla kunkin uutiskirjeen lopusta löytyvää linkkiä.

Käytämme Mailchimp-palvelua uutiskirjeen julkaisemiseen ja lähettämiseen. Klikkaamalla "tilaa uutiskirje" annat suostumuksesi siihen, että antamasi tiedot tallennetaan Mailchimpin järjestelmään ja Mailchimp käyttää niitä käyttöehtojensa mukaisesti. Lue lisää Mailchimpin henkilötietojen käsittelyn periaatteista täältä.